Komerin Karvatassut

Mynämäki

Komerin Karvatassut on lemmikkieläinten tuhkaukseen erikoistunut yritys Mynämäellä Turun seudulla Varsinais-Suomessa. Kauttamme hoituu kissojen koirien ja muiden lemmikkien tuhkaus, uurnat ja muistolaatat. Olemme hoitaneet pieneläinten tuhkausta jo yli 10 vuotta asiaan kuuluvalla arvokkuudella ja asiantuntemuksella

YHTEYSTIEDOT
Puhelin
050 3370853

Komerintie 23
23100 Mynämäki

komerin.karvatassut (at) luukku.com

Olemme avoinna joka päivä 8-21, mutta soitathan ennen tuloasi niin tiedämme olla paikalla.

Mäntsälän Lemmikkilehto

vihti

Mäntsälän Lemmikkilehto Oy tuhkaa yksilöllisesti eläimiä hevosista matelijoihin. Yleisimmät tuhkattavat eläimet ovat koiria ja kissoja. Polttohautaukset ovat yleistyneet nopeasti viime vuosina ja tänään tuhkaamme ensimmäisenä yrityksenä Suomessa myös hevosia. Toimitamme eläinystäväsi tuhkat asianmukaisissa uurnissa kotiisi tai yhteistyöeläinlääkäreillemme.

Pieneläinkrematorio Pohjantähti

Kempele

Kun rakas lemmikkinne on kuollut, suru on suuri. Ette ehkä juuri silloin jaksa järjestellä käytännön asioita. Voitte kuitenkin luottaa siihen, että me hoidamme ne hellyydellä ja lemmikkiä kunnioittaen.

Toimipaikkamme sijaitsee Kempeleen Hakamaalla n. 10 km Oulun keskustasta hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys, ja meille on myönnetty avainlippu. Availippu voidaan myöntää yrityksille, joiden tuotteet tai palvelut ovat vähintään 50 % kotimaisia (suomalainentyo.fi).

Pieneläintuhkaamo Feniks

Kesälahti

Haluamme palvella hienotunteisesti ja ammattitaidolla parhaan ystäväsi viimeisellä matkalla
Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Odotustuhkauset tilattava erikseen soittamalla tuhkaamolle.

Sateenkaarisillan Pieneläinkrematorio

Loppi

Sateenkaarisillan Pieneläinkrematorio Oy on lemmikkieläinten tuhkaukseen erikoistunut yritys Lopella. Vahvuutenamme on asiantunteva palvelu kaikille lemmikkinsä menettäneille. Hoidamme tuhkauksen kauniisti ja vaivattomasti - ja lemmikin elämän arvoisella tavalla.

Suomen Eläintuhkaus Oy

Myrskylä

Olemme 1988 perustettu lemmikkieläinten tuhkauspalveluihin erikoistunut perheyritys Myrskylästä. Tarjoamme kaikki tuhkaamiseen ja hautaamiseen liittyvät palvelut sekä tuotteet saman katon alta.

Arkut, uurnat ja muistoesineet

Yhteistyökumppanit


Maksut välittää Paytrail

Collector- ja Jousto-palveluiden avulla voit maksaa myös laskulla ja osamaksuna.