Eläinlääkäri Matti Rinnekangas

Oulu

20 vuotta eläinlääkärinä, myötätuntoinen. Tulee hyvin toimeen eläinten kanssa. Toivon teidän ottavan epäiröimättä yhteyttä toiveissanne Viimeisen palveluksen osalta. Kotona minua odottaa 4-vuotias kääpiösnautseri Poppy.

Eläinlääkäri Jaakko Väyrynen

Oulu

Pieneläinlääkäri.
Autan sinua lemmikkisi viimeisellä taipaleella rauhallisesti ja ammattitaitoisesti.

Tuhkausyhteistyö pieneläinkrematorio Sulon kanssa.
Halutessanne kuljetan lemmikkinne suoraan tuhkaamoon.

Eläinlääkäri Johanna Isaksson

Rovaniemi

Olen tavallinen lappilainen ihminen tunnollinen, rehellinen, realistinen ja maanläheinen. Olen kasvattanut labbiksia ja karkkari mäykkyjä suunnilleen 25 vuotta ja omistan myös suomenajokoiria. Harrastan koirieni kanssa metsästystä, kokeita ja näyttelyitä. On hienoa tarjota eläimille mahdollisuus lähteä viimeiselle matkalleen kiireettömästi tutussa stressittömässä ympäristössä.

Eläinlääkäri Tuomo Martinmäki

Oulu

2011 eläinlääkäriksi valmistunut ja työskentelen pääsääntöisesti eri lemmikkien parissa. Kotona minua odottaa kissoja sekä koiria. Lemmikit ovat aina olleet läsnä elämässäni, niin ilossa kuin surussakin.

Tuhkausyhteistyö Pieneläinkrematorio Pohjantähden kanssa.
Halutessanne kuljetan lemmikkinne tuhkattavaksi.

Eläinlääkäri Tanja-Liisa Pankkonen

Mäntsälä

Olen Tanja-Liisa Pankkonen, valmistuin eläinlääkäriksi jouluna 2005. Olen työskennellyt usealla pieneläinklinikalla Uudellamaalla. Asun Mäntsälässä perheeni ja koiran sekä kissan kanssa. Minulle on tärkeää rakkaan lemmikin elämisen arvoinen elämä ja sen ollessa lopuillaan, minulle on kunnia-asia päättää se arvoisellaan tavalla omien ihmisten läsnäollessa.

Eläinlääkäri Ilona Kareinen

Helsinki

Valmistuin eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta vuonna 2010 ja eläinlääketieteen tohtoriksi vuonna 2015. Eläinten hoidossa koen tärkeäksi hyvinvoinnin edistämisen ja haluan työlläni auttaa perheitä siinä vaikeassa tilanteessa, kun lemmikistä joudutaan luopumaan. Kotikäynnillä kohtaan jokaisen lemmikin yksilönä ja otan huomioon lemmikiperheiden yksilölliset toiveet.

Eläinlääkäri Lauri Kareinen

Espoo

Olen työskennellyt eläinlääkärinä vuodesta 2012 lähtien useilla eri pieneläinklinikoilla sekä päivystyksessä että arkipraktiikassa, lisäksi olen toiminut kunnaneläinlääkärin sijaisena eri puolilla Suomea. Olen perinteisten lemmikkien lisäksi perehtynyt myös eksoottisempien eläinten, kuten lintujen, matelijoiden sekä pienjyrsijöiden hoitoon.

Terveysarvioinnin yhteydessä voin tehdä kattavan tutkimuksen eläimen kunnosta ja käyttäytymisestä, tarvittaessa ottaa yleisimmät laboratorionäytteet sekä päättää yhdessä kanssanne lemmikin jatkohoidosta. Mikäli eläimen kohdalla päädytään eutanasiaan, pidän tärkeänä että voin antaa lemmikille mahdollisuuden arvokkaaseen ja rauhalliseen poismenoon omassa kodissaan.

Ell Maiju Tamminen

Helsinki

Olen toiminut eläinlääkärinä toistakymmentä vuotta, eri puolilla etelä-Suomea sekä ulkomailla. Kotoani löytyvät myös valkoinen länsiylämaan terrieri Emma, Nippus- kissa ja kani nimeltä Aimo Jauhiainen.

Eläinten hyvinvointi ja niiden kokeman
kärsimyksen minimointi on minulle hyvin tärkeää. Lemmikin nukuttaminen on aina suuri ja kipeä päätös ja mielestäni on tärkeää, että eutanasia voidaan suorittaa kotona stressittömässä ympäristössä, tuttujen ihmisten läsnäollessa. I am happy to provide my services also in English.

Eläinlääkäri Jenni Nieminen

Heinola

Valmistuin keväällä 2017 ja olen toiminut kuntapraktiikassa. Kotoani Heinolasta löytyy koira, kissa ja sikoja sekä lapsuudenkodistani Kangasalta koiria, kaneja, kanoja, sauvasirkkoja, lampaita ja minipossuja. Eläinlääkärinä minulle tärkeää on toimiminen eläinpotilaan parhaaksi ja omistajan kohtaaminen.

Eläinlääkäri Satu Olkkonen

Loppi/launonen

hei, olen toiminut eläinlääkärinä yli 20 vuotta. Kaikki eläimet lajiin katsomatta ovat lähellä sydäntäni. Kotona löytyy matelijoita, koiria, kissoja, alpakoita, aaseja ja hevosia. Tulen toimeen kaikkien eläinten kanssa. Minulle on tärkeää, että eläin saa nukahtaa ikiuneen omassa kodissaan tuttujen ihmisten läsnäollessa. Olen käytettävissä ympäri vuorokauden. Ich spreche auch deutsch . I speak also english.

Kantrivet

Jäminkipohja

Lomalla 12.7-25.7

Pieni yksityinen eläinlääkäri keskellä maaseudun rauhaa.

Huom! Tällä hetkellä voimme tehdä kotikäyntejä aikaisintaan 3-5 päivän päähän.

Eläinlääkäri Jenna Wäänänen

Oulu

Olen Jenna Wäänänen ja olen työskennellyt eläinlääkärinä kesästä 2018 alkaen. Perheeseeni kuuluu welsh corgi pembroke koira. Minulla on ollut monia lemmikkejä elämäni varrella ja tiedän miltä tuntuu luopua rakkaasta perheenjäsenestä. Tärkeä osa työtäni on tarjota lemmikille arvokas viimeinen matka perheen läsnäollessa.

Tuhkausyhteistyö Pieneläinkrematorio Pohjantähden kanssa.
Halutessanne kuljetan lemmikkinne tuhkattavaksi.

HaukiVet

Kuru

Työskentelen yhden naisen yrityksessäni, jonka perustin 2016. Hoidan monipuolisesti kaikkia eläimiä, suuria ja pieniä. Kotona minua odottavat 2 länsigöötanmaanpystykorvaa ja tallilla hevonen.

Kun raskas päätös lemmikin viimeisestä matkasta on tehty, tulen avuksi, jotta ystävä saa lähteä tutussa ympäristössä rakkaidensa kanssa.

Eläinlääkäri Johanna Häkämies

Imatra/lappeenranta

Olen työskennellyt eläinlääkärinä keväästä 2018 lähtien pieneläinten ja hevosten parissa. Kotona minulla on australiankelpie Ruu.

Eläinlääkärinä minusta on tärkeä osa työtäni tarjota mahdollisuus eläimen rauhalliseen poismenoon kotona omien rakkaiden ihmisten läsnäollessa.

Eläinlääkintä M.Ruuhonen Mari Ruuhonen

Haukipudas

Olen oululainen eläinlääkäri valmiina auttamaan eläimenne viimeisellä matkalla. Kotoa minulta löytyy neljä koiraa ja 3 matelijaa.

Eläinlääkäri Silja Väyrynen

Jyväskylä

Olen työskennellyt eläinlääkärinä vuodesta 2019 pieneläinklinikalla päivystäjänä sekä kuntasijaisuuksia eri puolella Suomea tehden. Kotona arkeani ilostuttavat kaksi koiraa ja kissa.

Työssäni minulle on tärkeää asiakkaan kohtaaminen ja eläinten hyvinvoinnin edistäminen.
Tarvittaessa teen lemmikille terveystarkastuksen ja olen apunasi elämänlaadun arvioinnissa.
Kun on aika luopua rakkaasta lemmikistä, saattelemme lemmikin viimeiselle matkalle rauhallisesti stressittömässä ympäristössä tuttujen ihmisten läsnäollessa.

Also in English.

Eläinlääkintäpalvelu Sonja Kneckt

Kempele

Olen työskennellyt eläinlääkärinä vuodesta 2018 alkaen. Kotona arkeani ilostuttaa kolme koiraa.

Luopuminen rakkaasta lemmikistä on aina vaikeaa. Kun raskas päätös on tehty, tulen avuksi saattelemaan lemmikkinne viimeiselle matkalleen.

Services offered also in English.

Yhteistyökumppanit


Maksut välittää Paytrail

Collector- ja Jousto-palveluiden avulla voit maksaa myös laskulla ja osamaksuna.