Eläinlääkäri Jaakko Väyrynen

Oulu

Olen toiminut eläinlääkärinä 15 vuoden ajan. Autan sinua lemmikkisi viimeisellä taipaleella
rauhallisesti ja ammattitaitoisesti.

Tuhkausyhteistyö Pieneläinkrematorio Pohjantähden kanssa.
Halutessanne kuljetan lemmikkinne tuhkattavaksi.

Eläinlääkäri Johanna Isaksson

Rovaniemi

Olen tavallinen lappilainen ihminen tunnollinen, rehellinen, realistinen ja maanläheinen. Olen kasvattanut labbiksia ja karkkari mäykkyjä suunnilleen 25 vuotta ja omistan myös suomenajokoiria. Harrastan koirieni kanssa metsästystä, kokeita ja näyttelyitä. On hienoa tarjota eläimille mahdollisuus lähteä viimeiselle matkalleen kiireettömästi tutussa stressittömässä ympäristössä.

Tuomo Martinmäki

Oulu

2011 eläinlääkäriksi valmistunut ja työskentelen pääsääntöisesti eri lemmikkien parissa. Kotona minua odottaa kissoja sekä koiria. Lemmikit ovat aina olleet läsnä elämässäni, niin ilossa kuin surussakin.

Tuhkausyhteistyö Pieneläinkrematorio Pohjantähden kanssa.
Halutessanne kuljetan lemmikkinne tuhkattavaksi.

Eläinlääkäri Heidi Vainio

Kouvola

Olen eläinlääkäri, pienen tytön äiti ja koiraihminen Kouvolasta. Olen valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2013 ja siitä asti tehnyt kunnaneläinlääkärin töitä eri puolilla Suomea päästen hoitamaan kaikensorttista eläinlajia ja tapaamaan erilaisia ihmisiä. Eläinlääkärinä minulle on erityisen tärkeää pyrkiä aina eläimen parhaaseen ja löytää omistajan kohtaamiseen aikaa.

Eläinlääkäri Tanja-Liisa Pankkonen

Mäntsälä

Olen Tanja-Liisa Pankkonen, valmistuin eläinlääkäriksi jouluna 2005. Olen työskennellyt usealla pieneläinklinikalla Uudellamaalla. Asun Mäntsälässä perheeni ja koiran sekä kissan kanssa. Minulle on tärkeää rakkaan lemmikin elämisen arvoinen elämä ja sen ollessa lopuillaan, minulle on kunnia-asia päättää se arvoisellaan tavalla omien ihmisten läsnäollessa.

Eläinlääkäri Ilona Kareinen

Espoo

Valmistuin eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta vuonna 2010 ja eläinlääketieteen tohtoriksi vuonna 2015. Eläinten hoidossa koen tärkeäksi eläinten hyvinvoinnin lisäämisen sekä eläimen yksilöllisen kohtaamisen.

Eläinlääkäri Lauri Kareinen

Espoo

Olen työskennellyt eläinlääkärinä vuodesta 2012 lähtien useilla eri pieneläinklinikoilla sekä päivystyksessä että arkipraktiikassa, lisäksi olen toiminut kunnaneläinlääkärin sijaisena eri puolilla Suomea. Olen perinteisten lemmikkien lisäksi perehtynyt myös eksoottisempien eläinten, kuten lintujen, matelijoiden sekä pienjyrsijöiden hoitoon.

Terveysarvioinnin yhteydessä voin tehdä kattavan tutkimuksen eläimen kunnosta ja käyttäytymisestä, tarvittaessa ottaa yleisimmät laboratorionäytteet sekä päättää yhdessä kanssanne lemmikin jatkohoidosta. Mikäli eläimen kohdalla päädytään eutanasiaan, pidän tärkeänä että voin antaa lemmikille mahdollisuuden arvokkaaseen ja rauhalliseen poismenoon omassa kodissaan.

Ell Maiju Tamminen

Helsinki

Olen toiminut eläinlääkärinä kymmenen vuotta, eri puolilla Etelä-Suomea sekä ulkomailla keskittyen pieneläinkirurgiaan. Kotona minua viihdyttävät valkoinen länsiylämaan terrieri Emma sekä Nippus- kissa. Eläinten hyvinvointi ja niiden kärsimyksen minimointi on minulle hyvin tärkeää. Lemmikin nukuttaminen on aina suuri ja kipeä päätös ja mielestäni on tärkeää, että eutanasia voidaan suorittaa kotona tuttujen ihmisten läsnäollessa. I am happy to provide my services also in English.

Eläinlääkäri Anna Kilpi

Espoo

Olen työskennellyt eläinlääkärinä Suomessa ja Norjassa niin yksityispraktiikassa kuin virkaeläinlääkärinäkin. Omaan eläinlaumaani kuuluu koiria, kissoja ja hevosia ja tiedän omakohtaisesti miten raskasta lemmikistä luopuminen voi olla. Minusta on kuitenkin hienoa että pystymme tarjoamaan lemmikeillemme arvokkaan lopun. Usein tähän paras ympäristö on koti.

Jag har arbetat som veterinär både i Finland och Norge i privatpraktik och som tjänsteveterinär. Min djurflock består av hundar, katter och hästar och jag vet av egen erfarenhet hur tungt det kan vara att ta farväl. Trots detta tycker jag det är fint att vi kan erbjuda våra keldjur ett värdigt slut. Ofta är hemmet den bästa platsen för det här.

Eläinlääkäri Jenni Nieminen

Heinola

Valmistuin keväällä 2017 ja olen toiminut kuntapraktiikassa. Kotoani Heinolasta löytyy koira, kissa ja sikoja sekä lapsuudenkodistani Kangasalta koiria, kaneja, kanoja, sauvasirkkoja, lampaita ja minipossuja. Eläinlääkärinä minulle tärkeää on toimiminen eläinpotilaan parhaaksi ja omistajan kohtaaminen.

Kantrivet

Jäminkipohja

Pieni yksityinen eläinlääkäri keskellä maaseudun rauhaa

Eläinlääkäri Jenna Wäänänen

Oulu

Olen Jenna Wäänänen ja olen työskennellyt eläinlääkärinä kesästä 2018 alkaen. Perheeseeni kuuluu 5-vuotias welsh corgi pembroke. Minulla on ollut monia lemmikkejä elämäni varrella ja tiedän miltä tuntuu luopua rakkaasta perheenjäsenestä. Tärkeä osa työtäni on tarjota lemmikille arvokas viimeinen matka perheen läsnäollessa.

Tuhkausyhteistyö Pieneläinkrematorio Pohjantähden kanssa.
Halutessanne kuljetan lemmikkinne tuhkattavaksi.

Arkut, uurnat ja muistoesineet

Yhteistyökumppanit


Maksut välittää Paytrail

Collector- ja Jousto-palveluiden avulla voit maksaa myös laskulla ja osamaksuna.