Eläinlääkäri Matti Rinnekangas

Oulu

Hei! Teen kotikäyntejä lähtökohtaisesti vanhoille asiakkailleni.

Eläinlääkäri Jaakko Väyrynen

Oulu

Autan sinua lemmikkisi viimeisellä taipaleella rauhallisesti ja ammattitaitoisesti.

Tuhkausyhteistyö pieneläinkrematorio Sulon kanssa. Halutessanne kuljetan lemmikkinne suoraan tuhkaamoon.

Eläinlääkäri Johanna Isaksson

Rovaniemi

Olen tavallinen lappilainen ihminen tunnollinen, rehellinen, realistinen ja maanläheinen. Olen kasvattanut labbiksia ja karkkari mäykkyjä suunnilleen 25 vuotta ja omistan myös suomenajokoiria. Harrastan koirieni kanssa metsästystä, kokeita ja näyttelyitä. On hienoa tarjota eläimille mahdollisuus lähteä viimeiselle matkalleen kiireettömästi tutussa stressittömässä ympäristössä.

Eläinlääkäri Tanja-Liisa Pankkonen

Mäntsälä

Olen Tanja-Liisa Pankkonen, valmistuin eläinlääkäriksi jouluna 2005. Olen työskennellyt usealla pieneläinklinikalla Uudellamaalla. Asun Mäntsälässä perheeni ja koiran sekä kilpikonnan kanssa. Minulle on tärkeää rakkaan lemmikin elämisen arvoinen elämä ja sen ollessa lopuillaan, minulle on kunnia-asia päättää se arvoisellaan tavalla omien ihmisten läsnäollessa.

Eläinlääkäri Lauri Kareinen

Espoo

Olen työskennellyt eläinlääkärinä vuodesta 2012 lähtien useilla eri pieneläinklinikoilla sekä päivystyksessä että arkipraktiikassa, lisäksi olen toiminut kunnaneläinlääkärin sijaisena eri puolilla Suomea. Olen perinteisten lemmikkien lisäksi perehtynyt myös eksoottisempien eläinten, kuten lintujen, matelijoiden sekä pienjyrsijöiden hoitoon.

Terveysarvioinnin yhteydessä voin tehdä kattavan tutkimuksen eläimen kunnosta ja käyttäytymisestä, tarvittaessa ottaa yleisimmät laboratorionäytteet sekä päättää yhdessä kanssanne lemmikin jatkohoidosta. Mikäli eläimen kohdalla päädytään eutanasiaan, pidän tärkeänä että voin antaa lemmikille mahdollisuuden arvokkaaseen ja rauhalliseen poismenoon omassa kodissaan.

Eläinlääkäri Maiju Tamminen

Helsinki

Olen toiminut eläinlääkärinä toistakymmentä vuotta, eri puolilla Etelä-Suomea sekä ulkomailla. Tällä hetkellä teen pieneläinkirurgiaa sekä kotikäyntejä pääkaupunkiseudulla.

Kotoani löytyvät valkoinen länsiylämaan terrieri Emma sekä Nippus- kissa.

Eläinten hyvinvointi ja niiden kokeman
kärsimyksen minimointi on minulle hyvin tärkeää. Lemmikin nukuttaminen on aina suuri ja kipeä päätös ja mielestäni on tärkeää, että eutanasia voidaan suorittaa kotona stressittömässä ympäristössä, tuttujen ihmisten läsnäollessa.

I am happy to provide my services also in English.

HemmaVet

Helsingfors

Jag har arbetat som veterinär både i Finland och Norge i privatpraktik och som tjänsteveterinär. Min djurflock består av hundar, katter och hästar och jag vet av egen erfarenhet hur tungt det kan vara att ta farväl. Trots detta tycker jag det är fint att vi kan erbjuda våra keldjur ett värdigt slut. Ofta är hemmet den bästa platsen för det här.

Olen työskennellyt eläinlääkärinä Suomessa ja Norjassa niin yksityispraktiikassa kuin virkaeläinlääkärinä. Omaan eläinlaumaani kuuluu koiria, kissoja ja hevosia ja tiedän omakohtaisesti miten raskasta lemmikistä luopuminen voi olla. Minusta on kuitenkin hienoa että pystymme tarjoamaan lemmikille arvokkaan lopun. Usein tähän paras ympäristö on koti.

Eläinlääkäri Jenni Marttila

Heinola

Valmistuin keväällä 2017 ja olen toiminut kuntapraktiikassa. Kotoani Heinolasta löytyy koiria, kaneja ja sikoja sekä lapsuudenkodistani Kangasalta koiria, kaneja, kanoja, sauvasirkkoja, lampaita ja minipossuja. Eläinlääkärinä minulle tärkeää on toimiminen eläinpotilaan parhaaksi ja omistajan kohtaaminen.

HaukiVet

Kuru

Työskentelen yhden naisen yrityksessäni, jonka perustin 2016. Hoidan monipuolisesti kaikkia eläimiä, suuria ja pieniä. Kotona minua odottavat 2 länsigöötanmaanpystykorvaa ja tallilla hevonen.

Kun raskas päätös lemmikin viimeisestä matkasta on tehty, tulen avuksi, jotta ystävä saa lähteä tutussa ympäristössä rakkaidensa kanssa.

Eläinlääkintä M.Ruuhonen Mari Ruuhonen

Oulu

Olen oululainen eläinlääkäri valmiina auttamaan eläimenne viimeisellä matkalla teidän ehdoillanne. Kotoa minulta löytyy neljä koiraa ja 3 matelijaa.
Service also in English!

Eläinlääkäri Silja Väyrynen

Laukaa

Olen työskennellyt eläinlääkärinä vuodesta 2019 pieneläinklinikalla päivystäjänä sekä kuntasijaisuuksia eri puolella Suomea tehden. Kotona arkeani ilostuttavat kaksi koiraa ja kissa.

Työssäni minulle on tärkeää asiakkaan kohtaaminen ja eläinten hyvinvoinnin edistäminen.
Tarvittaessa teen lemmikille terveystarkastuksen ja olen apunasi elämänlaadun arvioinnissa.
Kun on aika luopua rakkaasta lemmikistä, saattelemme lemmikin viimeiselle matkalle rauhallisesti stressittömässä ympäristössä tuttujen ihmisten läsnäollessa.

Service also in English.

Eläinlääkintäpalvelu Sonja Kneckt

Oulu

Olen työskennellyt eläinlääkärinä vuodesta 2018 alkaen. Kotona arkeani ilostuttaa kolme koiraa.

Luopuminen rakkaasta lemmikistä on aina vaikeaa. Kun raskas päätös on tehty, tulen avuksi saattelemaan lemmikkinne viimeiselle matkalleen.

Services offered also in English.

Eläinlääkäri Lotta Isokotamäki / Isovet

Espoo

Olen työskennellyt eläinlääkärinä vuodesta 2020. Praktiikkaa olen tehnyt kunnaneläinlääkärin viransijaisena useammassa eri kunnassa ja lisäksi nykyisin työskentelen eläinsairaalalla akuuttipraktiikan parissa. Kotona arkeani ilahduttavat itämainen lyhytkarva Siiri sekä hevoseni Karkki ja Femma.

Kotikäynnit mahdollistavat lemmikille stressittömän kohtaamisen eläinlääkärin kanssa. Terveysarvioinnin tarkoitus on tehdä arvio lemmikin sen hetkisestä tilasta ja päättää yhdessä omistajan kanssa lemmikin kannalta parhaasta jatkosta. Terveysarvion yhteydessä voidaan lisäksi tutkia verinäytteitä tai tarvittaessa myös päätyä eutanasiaan, mikäli lemmikin vointi niin vaatii.

Eläimen hyvinvointi on ensisijainen asia. Mielestäni jokaisella eläimellä on oikeus onnelliseen ja kivuttomaan elämään sekä hyvään kuolemaan. Kun eutanasian aika koittaa, olen tukenanne ja saatan lemmikkinne ikuiseen uneen oman kodin rauhassa.

Also in english.

ELL Jenni Pekkanen / Sinun eläinlääkärisi

Vantaa

Eläinlääkäri Jenni Pekkanen: Olen työskennellyt eläinlääkärinä vuodesta 2018 hoitaen useita eläinlajeja pääpainon keskittyessä pieneläimiin. Kotoa löytyy oma koira, parsonrussellinterrieri.

Otan asiakkaat ja heidän lemmikit lämmöllä ja ystävällisyydellä vastaan. Minulle on tärkeää, että lemmikki saa nukkua pois rauhassa omassa kodissa, tutussa ympäristössä. Kun raskas päätös on tehty, on kunnia että voin auttaa tekemään viimeisestä matkasta mahdollisimman stressittömän.

My services also in english.
Tjänst även på svenska.

Eläinlääkäri Elina Kiiskinen

Tampere

Olen rauhallinen ja ystävällinen Tampereella pieneläinpraktiikkaa tekevä eläinlääkäri. Perheeseeni kuuluu kaksi ihanaa koiraa, labradorinnoutaja Pepe sekä kääpiösnautseri Henry.

Tarjoan kotieutanasiapalvelua lähialueille. Lisäksi teen etäkonsultaatioita sekä terveysarvioita. Kotikäynnit pidän mahdollisimman kiireettöminä, rauhallisina sekä lemmikeille stressittöminä.

Eläinlääkäri Riikka Lakotieva

Oulu

Minulla on yli 19 vuoden monipuolinen kokemus eläinlääkärin työstä. Teen kotikäyntejä Oulussa ja Oulun lähialueilla. Hoidan kaikki potilaani kiireettä lämmöllä ja ammattitaidolla.

Service also in english.

Eläinlääkäri Saija Eerola

Lahti

Olen toiminut eläinlääkärinä vuodesta 2020 lähtien niin kunnassa kuin pieneläinklinikalla. Kotielämää on vuosien varrella ilahduttaneet koirat sekä kani.

Kun aika tulee, haluan tarjota lemmikillesi mahdollisuuden nukahtaa ikiuneen kiirettömästi tutussa ympäristössä teidän toiveitanne kuunnellen.

Repovet / Eläinlääkäri Heli Reponen

Helsinki

Olen valmistunut eläinlääkäriksi 2018 ja työskennellyt sen jälkeen pääosin pieneläinpraktiikassa. Minulle on tärkeää tarjota asiakkailleni kiireetöntä, ystävällistä ja empaattista palvelua. Pelokkaat ja arat potilaat ovat lähellä sydäntäni ja tavoitteeni on tehdä jokaisen lemmikin kohtaamisesta mahdollisimman peloton.

Lemmikistä luopuminen on aina vaikea päätös. Tarjoan apuani päätöksen tekemiseen tarvittaessa joko terveysarvion tai etäkonsultaation avulla. Kun aika on tullut, minulle on kunnia-asia saattaa lemmikkinne tutun kodin turvassa viimeiselle matkalleen.

Yhteistyökumppanit


Maksut välittää Paytrail

Collector- ja Jousto-palveluiden avulla voit maksaa myös laskulla ja osamaksuna.