Palautteita asiakkailta Viimeiselle Palvelukselle

Olimme palveluun tyytyväisiä. Kotiin tullut lääkäri oli sympaattinen ja keskusteli kanssamme kiireettömästi tilanteesta ja ratkaisusta.

Lämpimät kiitokset ell Ilona Kareiselle. Olemme kiitollisia että saimme saattaa rakkaan vanhuksemme viimeiselle matkalleen omalla lempipaikallaan. Kaikki tapahtui rauhallisesti ja kauniisti. Erittäin kaunis muisto jäi tästä hyvin surullisesta tapahtumasta. Kun toisen koiramme aika joskus tulee, haluamme ehdottomasti myös kotieutanasian jos tilanne sitä vaatii.

Lauri Kareinen mahdollisti paitsi eläinlääkärinä, myös ihmisenä, rakkaan pienen koiramme poislähdön, koiran ansaitsemalla arvokkaalla tavalla. Meidän ihmisten kysymyksiin, hän antoi vastauksia, jotka auttavat surussa.

Kiitos erittäin huomioivasta palvelusta eläinlääkäri Teija Pylkäkselle. Sulo-koira pääsi ikiuneen rauhallisesti omassa kotona. Voin lämpimästi suositella tätä palvelua myös muille, joiden on aika jättää hyvästit omalle rakkaalle lemmikille.

Ehdottoman positiivista palautetta koko konseptista! Meille oli vaikea paikka tehdä päätös eutanasiasta, mutta tämä palvelu teki siitä miellyttävämmäm kokemuksen. Kun itku on kurkussa, ei haluaisi soitella aikaa varatakseen, nettivaraus on siis ehdoton plussa. Myös se, että samalla varauksella hoituu kaikki alusta loppuun on ensiarvoisen tärkeä osa. Itse eutanasiasta olimme todella, todella kiitollisia, Ilona Kareinen on mahtava eläinlääkäri, josta todella huomasi ammattiataidon ja empatian, mitkä ovat ne kaksi tärkeintä asiaa näinkin muistiin tallentuvasta tapahtumasta. Emme olisi koskaan edes osanneet unelmoida näin kauniista ja rauhallisesta tapahtumasta. Koiramme sai todella arvoisensa lopun. Myös lapset huomioitiin hienosti. Annettiin surulle tilaa. Ei tätä kiitollisuuden määrää osaa edes sanoihin pukea. Kiitos kaikille, myös tuhkaamon väelle; saimme jättää koiramme nätille häntä varten tehdylle pedille. Näin muistoihin piirtyi vielä ihan viimeiseksi kaunis kuva hyvästä lopusta. Todella hienotunteista.

Kiitos, olimme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun ja lemmikkimme sai rauhallisen lähdön kotona, suosittelemme muillekkin. - Nasun perhe

Voin suositella lämpimästi tätä palvelua. Rakkaan lemmikin kotikuolema on parasta, mitä voi tarjota viimeisellä hetkellä. Lääkäri toimi upeasti. Lämpimin terveisin Kaisu Mohell, Helsinki.

Eläinääkäri Jaakko Väyrynen teki työnsä hienotunteisesti ja rauhallisesti kertoen kohta kohdalta mitä rakkaalle ystävällemme tapahtuu eutanasian aikana. Hänellä ei ollut missään vaiheessa kiire ja hänellä oli aikaa kuunnella juttujamme Willeminan elämästä ja ajatuksiamme tuona surullisena hetkenä. Tapahtumasta jäi kaunis muisto ja rakkaamme sai nukkua pois onnellisena emäntänsä sylissä omalla sohvalla. Kiitos hienosta työstä jota teette, se auttaa meitä jatkamaan eteenpäin ja muistelemaan Willistä reippaana koirana, joka lähti omalle matkalleen rakkaittensa ympäröimänä ja vatsa täynnä suklaata.

Eläinlääkärin vierailu kotona oli todella helpottava asia, roomeokoira ei ollut tarvinnut lääkäriä koko 15,5 vuotisen ikänsä aikana kun oli terveenä pysytellyt. Olen suositellut palveluanne jo monelle koirakaverille.

Aivan ihana palvelu. En tiedä parempaa tapaa luopua rakkaasta lemmikistä. Iso kiitos teille!

Arkut, uurnat ja muistoesineet

Yhteistyökumppanit


Maksut välittää Paytrail

Collector- ja Jousto-palveluiden avulla voit maksaa myös laskulla ja osamaksuna.