Palautteita asiakkailta Viimeiselle Palvelukselle

Olimme palveluun tyytyväisiä. Kotiin tullut lääkäri oli sympaattinen ja keskusteli kanssamme kiireettömästi tilanteesta ja ratkaisusta.

Eläinlääkäri oli ammattitaitoinen ja käsitteli koiraa empaattisesti, ja osasi ymmärtävästi huomioida koko perheen tunteet herkässä tilanteessa.

Eläinlääkäri oli osaava ja hänellä oli kaunis tilannetaju. Kiitos hyvästä palvelusta.

Kaikki meni hyvin näinkin ikävässä tilanteessa. Eläinlääkäri oli empaattinen ja rauhallinen, saimme rauhassa hyvästellä lemmikkimme sen tutussa ympäristössä.

Raskas asia oman ystäväni koirani Sulon poislähtö mutta Sulolle ja minulle erittäin tärkeä että oli eläinlääkäri Jaakko Väyrynen tiesi Sulon ja hoito oli sellainen mitä olin ajatellut ja sain tuhkatkin kauniisti kotiin nyt Sulo on päässyt kotiin ikävä valtava.Tuhkaus Sulontuhkaus ja Väyrynen Kiitos suuri

Lämpimät kiitokset ell Ilona Kareiselle. Olemme kiitollisia että saimme saattaa rakkaan vanhuksemme viimeiselle matkalleen omalla lempipaikallaan. Kaikki tapahtui rauhallisesti ja kauniisti. Erittäin kaunis muisto jäi tästä hyvin surullisesta tapahtumasta. Kun toisen koiramme aika joskus tulee, haluamme ehdottomasti myös kotieutanasian jos tilanne sitä vaatii.

Saimme eläinlääkärin nopeasti paikalle, kun hätä oli suuri. Lääkäri oli hienotuntenteinen ja osaava. Jouduimme luopumaan pitkäaikaisesta perheenjäsenistä, mutta oli hienoa, että kaikki tapahtui kotona tutussa ja turvallisessa ympäristössä.

Milli pääsi sateenkaarisillalle rauhallisesti kotona. Kiitos Jaakolle hienotunteisesti hoidetusta käynnistä.

Hyvin paljon kiitoksia tästä palvelusta, joka on todella tarpeellinen ja toivottu. Lähtö kotona tutussa ja turvallisessa paikassa on merkityksellinen asia sekä lemmikille että ihmisille. Erityinen kiitos siitä, että Viimeinen Palvelus auttaa myös iltaisin ja viikonloppuisin, sillä elämä ja kuolema eivät tunnetusti kunnioita virka-aikaa. Meillä kävi Lauri ja kokemus oli hyvä ja lohdullinen. Suosittelemme lämpimästi Viimeisen Palveluksen osaamista ja ymmärrystä kaikille lemmikkiperheille.

Kiitos erinomaisen hienotunteisesta viimeisestä palveluksesta. t. Sohvi-kissan perhe

Lauri Kareinen mahdollisti paitsi eläinlääkärinä, myös ihmisenä, rakkaan pienen koiramme poislähdön, koiran ansaitsemalla arvokkaalla tavalla. Meidän ihmisten kysymyksiin, hän antoi vastauksia, jotka auttavat surussa.

Meille oli todella tärkeää, että vanha koira sai lähteä viimeiselle matkalleen kotona, tutussa paikassa, kaikessa rauhassa. Kaikki sujui hyvin ja kauniisti. Eläinlääkäri Jenni Nieminen oli todella rauhallinen ja ammattitaitoinen ja tunsimme, että koira oli viimeiset hetkensä todella hyvissä käsissä. Kiitos!

Olemme todella kiitollisia Viimeisen Palvelun eläinlääkäri Lauri Kareiselle Dali-koiran saattamisesta viimeiselle matkalleen. Dali sai nukahtaa kotona omien ihmisten ja kissaystävien seurassa ilman pelkoa tai kipuja. Eläinlääkäri selitti tapahtuman kulun ja hoiti asian kiireettömästi ja hienotunteisesti. Erinomaista palvelua saimme myös Viimeisen Palvelun yhteistyöyrityksestä, Pääkaupunkiseudun eläintuhkaamo PETsta jossa meidät otettiin vastaan aukioloajan jälkeen ilman eri kustannusta. Tuhkaus hoidettiin nopeasti ja edullisesti. Kaiken kaikkiaan rakkaan vanhan koiramme lähtö sateenkaarisillalle olin oli surusta ja ikävästä huolimatta kaunis ja arvokas tapahtuma.

Kiitos avusta, koira sai lähteä lempeästi täällä omassa kodissa eläinlääkärin avustamana sinne jonnekin kauas koirien sateenkaarisillalle.

Kiitos erittäin huomioivasta palvelusta eläinlääkäri Teija Pylkäkselle. Sulo-koira pääsi ikiuneen rauhallisesti omassa kotona. Voin lämpimästi suositella tätä palvelua myös muille, joiden on aika jättää hyvästit omalle rakkaalle lemmikille.

Olen hyvin kiitollinen netissä näppärästi toimivasta kauniin lähdön mahdollistamisen lemmikeille niin arkena kuin viikonloppuisin. Sain eläinlääkäri Maiju Tammisen Helsingistä vapauttamaan rakkaan lemmikkini kärsimyksistä lauantaina. Kotieutanasiaa olin ajatellut, mutta kun siihen tuli akuutimpi tarve, ei muista osoitteista tehty viikonloppukäyntejä enkä missään nimessä tahtonut viedä minuun satasella luottavaa kissaani päivystävälle eläinlääkäriasemalle jonottamaan ja saamaan mahdollisesti osakseen tylyä kohtelua kiireisessä ympäristössä, kuten kauhukseni monien arvioinneista luin. Kaiken lisäksi eläinlääkäriasemakäynti päivystysaikaan sen järjestämine tuhkauksineen muualla Suomessa olisi voinut tulla kalliimmaksikin. Onneksi lopulta löysin teidät googlettamalla! Lääkäri oli kiireetön, taitava sekä empaattinen. Hän kohteli lempeästi kissaani sekä osasi suhtautua hienosti suruuni. Lääkäri vei Ladyn, Stadin friidun Viikkiin PET Helsinki -pieneläintuhkaamoon, mikä on ainoa lemmikkikrematorio pääkaupunkiseudulla. Se olikin hieno paikka, ja siellä on ystävälliset omistajat. Lemmikilleni eutanasian antanut lääkäri on käynyt tekemässä pieneläinten eutanasioita myös PET Helsingin tiloissa, mitä suosittelen toiseksi vaihtoehdoksi ellei halua kotieutanasiaa. Sydämellinen Kiitos kaikille osapuolille, kun meille niin rakas lemmikki sai arvokkaan kuoleman ja lähteä maallisesta elämästään ilman pelkoa, jännittämistä ja kauhua kotonaan tutussa hämärässä iltavalaistuksessa omalla lempipaikallaan oman ihmisensä lähellä. <3

Tuhannet kiitokset El Jenna Wäänäselle lämpimästä ja empaattisesta suhtautumisesta suuren surun hetkellä. Meidän vanha koiramme sai lähteä viimeiselle matkalle arvokkaasti tuttujen ihmisten, äänien ja hajujen keskellä. Voin lämpimästi suositella palvelua jokaiselle samassa tilanteessa oleville.

Lämmin kiitos! Toiminta oli joka vaiheessa hienovaraista ja asiantuntevaa. Vaikka varauksen vahvistaminen (=maksaminen) jäi hiukan kaoottisessa mielentilassa epähuomiossa kesken, tuli eläinlääkäri sovitusti ja hoiti asian kauniisti. Itse h-hetki oli niin seesteinen ja lääkärin toiminta niin rauhoittavaa, että lapsetkin mainitsivat asiasta jälkikäteen. Pitkään rakastetusta perheenjäsenestä luopuminen on joka tapauksessa kamalaa, onneksi lähdön voi tehdä hitusen kauniimmin. Suuri kiitos Jenni Niemiselle, joka osasi hoitaa lemmikin lisäksi myös ihmisiä. Myös viestintä palvelun taholta on ollut joka vaiheessa hienovaraista ja ystävällistä. Suosittelen kenelle tahansa, kun tämä rankka hetki koittaa.

Kitos hyvin kauniista ja lempeästä avusta suuressa menetyksessämme! Kunnioittavasti suhtaudettiin pieneen kääröön ja meihin ikävöiviin.

Todella hyvä palvelu. Suosittelen lämpimästi.

Todella loistavaa ja upeata palvelua kaikinpuolin.💞💕💕💕 Kiitos myöskin poisnukkuneen Rosan puolesta. 💖💞💕

Ehdottoman positiivista palautetta koko konseptista! Meille oli vaikea paikka tehdä päätös eutanasiasta, mutta tämä palvelu teki siitä miellyttävämmäm kokemuksen. Kun itku on kurkussa, ei haluaisi soitella aikaa varatakseen, nettivaraus on siis ehdoton plussa. Myös se, että samalla varauksella hoituu kaikki alusta loppuun on ensiarvoisen tärkeä osa. Itse eutanasiasta olimme todella, todella kiitollisia, Ilona Kareinen on mahtava eläinlääkäri, josta todella huomasi ammattiataidon ja empatian, mitkä ovat ne kaksi tärkeintä asiaa näinkin muistiin tallentuvasta tapahtumasta. Emme olisi koskaan edes osanneet unelmoida näin kauniista ja rauhallisesta tapahtumasta. Koiramme sai todella arvoisensa lopun. Myös lapset huomioitiin hienosti. Annettiin surulle tilaa. Ei tätä kiitollisuuden määrää osaa edes sanoihin pukea. Kiitos kaikille, myös tuhkaamon väelle; saimme jättää koiramme nätille häntä varten tehdylle pedille. Näin muistoihin piirtyi vielä ihan viimeiseksi kaunis kuva hyvästä lopusta. Todella hienotunteista.

Lämminhenkistä ja asiantuntevaa palvelua. Arvostan, että tehdään kotikäyntejä.

Saamamme palvelu oli todella hyvää. Rakas koiramme sai nukahtaa ikiuneen rauhallisesti omassa kopassa kotona. Olemme erittäin kiitollisia saamastamme palvelusta ja suosittelemme palvelua heille, joilla vastaava rakkaan lemmikin luopumisen aika tulee kohdalle.

Kiitos, olimme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun ja lemmikkimme sai rauhallisen lähdön kotona, suosittelemme muillekkin. - Nasun perhe

Voin suositella lämpimästi tätä palvelua. Rakkaan lemmikin kotikuolema on parasta, mitä voi tarjota viimeisellä hetkellä. Lääkäri toimi upeasti. Lämpimin terveisin Kaisu Mohell, Helsinki.

Kiitos. Palvelu oli helppo tilata ja maksaa samalla. Eläinlääkäri Mari oli rauhallinen ja ammattitaitoinen. Lemmikistä luopuminen on niin surullista, mutta tästä viimeisestä palvelusta jäi rauhallinen mieli itselle. Rakas sai lähteä kotona mammansa sylissä, tuntematta pelkoa ja kipua.

Eläinääkäri Jaakko Väyrynen teki työnsä hienotunteisesti ja rauhallisesti kertoen kohta kohdalta mitä rakkaalle ystävällemme tapahtuu eutanasian aikana. Hänellä ei ollut missään vaiheessa kiire ja hänellä oli aikaa kuunnella juttujamme Willeminan elämästä ja ajatuksiamme tuona surullisena hetkenä. Tapahtumasta jäi kaunis muisto ja rakkaamme sai nukkua pois onnellisena emäntänsä sylissä omalla sohvalla. Kiitos hienosta työstä jota teette, se auttaa meitä jatkamaan eteenpäin ja muistelemaan Willistä reippaana koirana, joka lähti omalle matkalleen rakkaittensa ympäröimänä ja vatsa täynnä suklaata.

Eläinlääkärin vierailu kotona oli todella helpottava asia, roomeokoira ei ollut tarvinnut lääkäriä koko 15,5 vuotisen ikänsä aikana kun oli terveenä pysytellyt. Olen suositellut palveluanne jo monelle koirakaverille.

Saattelimme Rakkaan Tiituksemme ( 17v. ) viimeiselle matkalleen eläinlääkäöri Väyrysen avustamana. Tiitus sai nukkua ikiuneen arvokkaasti kotona omalle tyynylleen lähimmät ihmiset vierellään. Olemme kiitollisia Viimeiselle Palvelukselle. Toiminta oli kunnioittavaa ja hienovaraista. Koimme saavamme tukea raskaalla hetkellä. Suuresta surusta huolimatta tilaisuus oli kaunis ja lämmin.

Eläinlääkärin kotikäynti oli kaunis ja rauhallinen tapahtuma ja koiraystävämme pitkä elämä sai arvoisensa päätöksen. EL Jenna loi rauhallisella ja empaattisella läsnäolollaan tilaisuuteen kaikesta surusta huolimatta lämpimän tunnelman, joka mahdollisti myös perheen lasten läsnäolon tapahtumassa.

Aivan ihana palvelu. En tiedä parempaa tapaa luopua rakkaasta lemmikistä. Iso kiitos teille!

Kiitollinen että kaikkein rakkain sai nukahtaa ikiuneen omalla kotisohvalla. Viimeinenpalvelus.fi on ainutlaatuinen palvelu. Eläinlääkärin sai kotiin nopeasti. Eutanasiasta jäi lopulta kaunis muisto, eläinlääkäri Lauri oli kaikki mitä olisi voinut toivoa, ja paljon enemmän. Viimeinen Palvelus rakkaimmalle, kunnioittava ja arvostava kaunis kohtelu lemmikille ja ihmiselle. Ei voisi toivoa parempaa, kaikki sujui hienosti. Kiitos ❤️

Kiitos kauniista ja kunnioittavasta viimeisestä palveluksesta Hippu-sheltille

Ei voi sanoa kuin lämmin kiitos. Paras ystävä sai lähteä kotona, rauhallisesti viimeiselle matkalle. Hetki oli kaunis❤️

Palvelu saa täyden kympin. Hoitava eläinlääkäri saapui sovittuna aikana, oli empaattinen ja opastava -aivan ihana. Osasi huomioida sekä potilaan että omistajan. Kyse kovin herkästä tilanteesta eli pitkäaikaisen rakkaan kotikissan eutanasiasta. Kaikille olen kehunut. t. kirsi rontu

Todella hyvä kokemus. Ajan räätälöinti eläinlääkärin kanssa toimi joustavasti, käynti oli empaattinen ja kiireetön.

Oli todella lämminhenkinen palvelukokonaisuus koiramme eutanasian puitteissa. Koira on monessa perheessä tärkeä ja rakastettu perheenjäsen ja kun vanhuus ja sairaudet tulevat eteen niin eutanasia päätös on jo itsessään raskas. Siksi koimme että kun asia saatiin hoidettua kotona niin koiramme lähtö tuonpuoleiseen tapahtui kauniisti ja arvokkaasti. Tuhkauspalvelu noutoineen hoitui myöskin ja helpotti meidän surevien perheenjäsenten taakkaa. Iso ja lämmin kiitos yrityksellenne hienosta palvelusta!

Suuri Kiitos surun keskellä, ammattitaitoisesta työstä.

Kotikäynti oli ehdottomasti paras vaihtoehto. Tutussa ympäristössä koiramme sai lähteä läheisten ihmisten ympäröimänä. Tilaisuus oli arvokas ja herkkä. Eläinlääkäri Jenna oli hyvin empaattinen ja rauhallinen, oikein hyvä tunne jäi hänen vierailustaan . Meillä oli tilattu myös krematorion noutopalvelu Sulolta, hienoa asiakaspalvelua suurella sydämmellä. Suosittelen viimeistä palvelusta, toiminnasta jäi oikein hyvä kuva ja itselle jäi vahva tunne, että toimin oikein koiraamme kohtaan kun saimme olla perhepiirissä yhdessä kotona. Vahvistus sähköposti viesti eläinlääkäriltä meni ainakin gmailissa suoraan roskapostiin, mikä kannattaa huomioida. Muuten sivuston käyttäminen ja valintojen tekeminen sekä maksaminen oli vaivatonta

Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa. Eläinlääkäri oli asiallinen ja huomaavainen ja operaatio sujui hyvin ja rauhallisesti. Kissa sai niin hyvän lopun kuin mahdollista.

Olimme tyytyväisiä Jaakon ystävälliseen ja rauhalliseen toimintaan. Koira-vanhuksemme sai rauhassa lähteä viimeiselle matkalle. Myös kokonaispalvelu jossa mukana kuljetus ja tuhkaus toimi hienosti. Suosittelemme lämpimästi palvelua!

Sydämelliset kiitokset eläinlääkäri Jaakko Väyryselle rakkaan kissamme avustamisesta viimeiselle matkalle. Jaakko toimi vaikeassa ja perheellemme erittäin surullisessa tilanteessa lämpimän ammattimaisesti, rauhallisesti ja samalla empaattisesti. Paremmin tilannetta ei olisi voinut hoitaa. Olemme kiitollisia tästä palvelusta, joka mahdollisti sen, että rakas kissamme sai olla loppuun saakka kotona perheen ympäröimänä. Kiitos!

Yhteistyökumppanit


Maksut välittää Paytrail

Collector- ja Jousto-palveluiden avulla voit maksaa myös laskulla ja osamaksuna.