Eläinlääkäri Lotta Isokotamäki / Isovet

Espoo

Lotta Isokotamäki

Olen työskennellyt eläinlääkärinä vuodesta 2020. Praktiikkaa olen tehnyt kunnaneläinlääkärin viransijaisena useammassa eri kunnassa ja lisäksi nykyisin työskentelen eläinsairaalalla akuuttipraktiikan parissa. Kotona arkeani ilahduttavat itämainen lyhytkarva Siiri sekä hevoseni Karkki ja Femma.

Kotikäynnit mahdollistavat lemmikille stressittömän kohtaamisen eläinlääkärin kanssa. Terveysarvioinnin tarkoitus on tehdä arvio lemmikin sen hetkisestä tilasta ja päättää yhdessä omistajan kanssa lemmikin kannalta parhaasta jatkosta. Terveysarvion yhteydessä voidaan lisäksi tutkia verinäytteitä tai tarvittaessa myös päätyä eutanasiaan, mikäli lemmikin vointi niin vaatii.

Eläimen hyvinvointi on ensisijainen asia. Mielestäni jokaisella eläimellä on oikeus onnelliseen ja kivuttomaan elämään sekä hyvään kuolemaan. Kun eutanasian aika koittaa, olen tukenanne ja saatan lemmikkinne ikuiseen uneen oman kodin rauhassa.

Also in english.

Vapaat ajat

Voin tehdä kotikäyntejä joustavasti sopimuksen mukaan, usein myös samalle päivälle pyydetyt onnistuvat. Myös illat ja viikonloput. Ehdota aikaa!

Kuljetus: Mahdollinen

Yhteistyökumppanit


Maksut välittää Paytrail

Collector- ja Jousto-palveluiden avulla voit maksaa myös laskulla ja osamaksuna.